Takaisin
james-lee-tn85IH-sbhw-unsplash

Mahdollisuus vaikuttaa: Isoroban hyväntekeväisyyskohteena Vailla vakinaista asuntoa ry

Isoroban väki
14.04.2024

Kiinteistönvälittäjien kilpailutus ja hyväntekeväisyys

Vailla vakinaista asuntoa ry (Vva) on voittoa tavoittelematon kansalaisjärjestö, joka perustettiin vuonna 1986 asunnottomien itsensä toimesta. Se on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton järjestö, jonka perusajatus on, että jokaisella ihmisellä tulisi olla mahdollisuus itsenäiseen asumiseen, kunhan tarjolla on riittävät asumisolosuhteet ja tuki.

Vva ry toimii kolmannella sektorilla edustaen asunnottomien oikeuksia. Se vaikuttaa auttamalla yksittäisiä asunnottomia tarpeen vaatiessa sekä panostaa vaikuttamistyöhön yhteiskunnallisella tasolla asunnottomuuden taltuttamiseksi. Asunto nähdään ihmisen perusoikeutena.

Asunnottomuus on monimutkainen ongelma, joka vaatii kokonaisvaltaista lähestymistapaa ja yhteistyötä eri toimijoiden välillä. Isoroba haluaa olla mukana tukemassa Vva:n toimintaa oman taipaleensa alkumetreiltä saakka ja siksi se on sitoutunut konkreettisiin tekoihin. Isoroba lahjoittaa 5 % yrityksemme vuosituloksesta Vailla vakinaista asuntoa ry:lle.

Isoroba haluaa toiminnallaan näyttää esimerkkiä muille yrityksille, myös startupeille, ja kannustaa jakamaan hyvää. Isoroba tukee Vva:n työtä tarjoamalla tukea ja näkyvyyttä yhdistyksen toiminnalle vuosittaisen rahallisen lahjoituksen lisäksi. Yhteistyö perustuu vahvaan arvopohjaan, joka korostaa inhimillisyyttä, oikeudenmukaisuutta ja yhteisöllisyyttä.