Verkkokaupan yhteystiedot

Toimitusehdot

Maksu- ja toimitustavat

Isoroba-palvelussa ostetut tuotteet eli avaimet, joilla on mahdollista osallistua asunnon myynnin välitystarjouskilpailutukseen, voi ostaa sivustolta Paytrailin kautta. Paytrailin kautta on mahdollista tehdä verkkopankki -ja maksukorttiostoja.

Toimitusajat ja -kulut

Ostokset toimitetaan asiakastilille heti vahvistetun oston jälkeen ostopäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Palautusehdot

Mikäli tuote ei oston jälkeen kirjaudu tilille kahden arkipäivän sisällä tai tuote on käyttökelvoton, otathan heti yhteyttä asiakaspalveluumme asian korjaamiseksi. Hyvitämme todennetut virheelliset ostot tilanteissa, jolloin tuote on käyttökelvoton, eikä sitä ole vielä käytetty tai ei ole mahdollista käyttää kuluvan kahden arkipäivän sisällä. Muutoin tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Kauppiaan ja asiakkaan väliset vastuut

Kaikki reklamaatiot tulee tehdä 10 päivän sisällä ostotapahtumasta asiakaspalveluumme. Viestissä tulee ilmetä tilin käyttäjän nimi, yhteystiedot sekä yrityksen Y-tunnus. Isoroba vastaa reklamaatioihin 10 arkipäivän sisällä.

Maksuehdot

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta