Tervetuloa Isoroballe!

Meistä

Palvelun taustalla on suomalainen Isoroba Oy, joka vastaa sivuston toiminnasta ja ylläpidosta. Yhtiön vaikuttajat ovat kiinteistö- ja IT-alan kokeneita ammattilaisia sekä myynnin ja markkinoinnin moniosaajia. Olemme jatkuvassa vuorovaikutuksessa asiantuntijoiden kanssa, jotta voimme taata entistäkin paremman käyttökokemuksen.

Palvelusta

Palvelu toimii kohtaamisalustana kiinteistönvälittäjille ja asunnon myyjille, ostajille ja vuokraajille. Kilpailutusta tehtäessä asunnon myyjä jättää alustavat tiedot kohteestaan, minkä jälkeen välittäjät ottavat yhteyttä ja jättävät välitystarjouksensa. Vertaillessa palvelu suodattaa esitietojen perusteella sopivat välittäjät myytäessä, ostaessa tai vuokratessa, minkä jälkeen välittäjään on mahdollista olla heti yhteydessä.

Tavoitteesta

Palvelu on kehitetty helpottamaan ja nopeuttamaan asunnon myyntiprosessia sekä toimimaan alustana löytää sopivin välittäjä myytäessä, ostaessa ja vuokratessa. Isoroba profiloi ja kokoaa välittäjät saman katon alle, jotta sinä voit valita heistä mieluisan. Pääset vertailemaan välittäjiä ja kilpailuttamaan asuntosi myynnin vaivatta. Saat asiantuntevan hinta-arvion kiinteistöllesi ja säästät ennen kaikkea aikaasi.

Välittäjistä

Olipa tavoitteesi sitten nopea myynti, korkein mahdollinen kauppahinta tai välirahan optimointi asuntoa vaihtaessa, tärkeää on löytää kiinteistönvälittäjä, joka ymmärtää tilanteesi ja tarpeesi. Sivustollamme on mahdollista vertailla välittäjiä myös ostotoimeksiannon ja vuokravälityksen tiimoilta.