Kilpailutus

Kiinteistönvälittäjä toimii asiantuntijana asuntokauppoja tehtäessä

Välittäjä edustaa kiinteistön omistajaa ja laatii sopimukset myyjän ja ostajan välillä. Kiinteistönvälittäjän tärkein tehtävä on myydä asunto ja toimia asiantuntijana, kun kiinteistö ja raha vaihtavat omistajaa. Välittäjä järjestää asuntoesittelyt, hoitaa tarjousneuvottelut ja koostaa asianmukaiset asiakirjat.

Kilpailuttamalla pääset vertailemaan välittäjien profiilikortteja

Profiilikorteista käy ilmi välittäjän kokemus, koulutus sekä erityisosaaminen. Välittäjien osallistuttua tarjouskilpailuun, pääset sopimaan maksuttomista arviointikäynneistä. Saat asiantuntevan hinta-arvion kiinteistöllesi ja säästät ennen kaikkea aikaasi. Palvelu on täysin maksuton, eikä sido sinua mihinkään.

Kilpailuttaessa on hyvä tarkastella välittäjiä kokonaisvaltaisesti

Tavoittelitpa nopeaa myyntiä, korkeinta mahdollista kauppahintaa tai välirahan optimointia asuntoa vaihtaessa, tärkeäintä on löytää välittäjä, joka ymmärtää tarpeesi. Kokenut ja alueesi tunteva, kenties hivenen kalliimpi välittäjä voi saada asunnostasi keskimääräistä paremman hinnan. Siksi ei kannata tuijottaa ainoastaan välityspalkkiota.

Maksuton katselmus ja asiantunteva arvio kohteesi myyntihinnalle

Välittäjä perehdyttää sinut arvoon vaikuttaviin seikkoihin, kuten alueesi asuntokaupan tilanteeseen ja tämänhetkiseen kysyntään markkinan osalta. Voit halutessasi tavata yhden tai useamman tarjouspyyntöön osallistuneen välittäjän ja saada jokaiselta näkemyksen kohteesi myyntiä ja hintaa koskien.