Vertailu

Myytäessä, ostaessa ja vuokratessa

Suomessa kiinteistönvälittäjiä käytetään yleisimmin asuntoa myytäessä. Välittäjä voi kuitenkin vastaanottaa myös ostotoimeksiannon ja etsiä uutta asuntoa tai muuta toivottua kohdetta. Vuokravälittäjä puolestaan hoitaa asuntoesittelyt, auttaa vuokrasopimukseen ja takuuvuokraan liittyvissä asioissa sekä hoitaa avainten luovutuksen.

Kiinteistönvälittäjien vertailu

Isoroba vertailee välittäjäprofiileja, joista käy ilmi välittäjän koulutus, kokemus ja erityisosaaminen. Osaava ja asiansa tunteva, kenties hivenen kalliimpi välittäjä voi saada asunnostasi keskimääräistä paremman hinnan tai löytää sopivan kohteen nopeammin. Tämän takia ei kannata tuijottaa ainoastaan välitystarjouksen välityspalkkiota. Vertailu sivustolla on täysin maksutonta, eikä sido sinua mihinkään.

Asiantuntijan mukanaolo

Kiinteistönvälittäjä voi edustaa kiinteistön myyjää, ostajaa tai vuokraajaa. Asiantuntijan mukanaolo on tärkeää, kun raha tai kohde vaihtavat omistajaa. Välittäjä järjestää asuntoesittelyt, hoitaa neuvottelut ja laatii asianmukaiset asiakirjat.

Maksuton katselmuskäynti myytäessä

Välittäjä perehdyttää sinut kohteen arvoon vaikuttaviin seikkoihin, kuten alueesi asuntokaupan tilanteeseen ja tämänhetkiseen kysyntään markkinan osalta. Voit halutessasi tavata yhden tai useamman välittäjän ja saada jokaiselta näkemyksen kohteesi myyntiä ja hintaa koskien.